lördag 11 januari 2014

Tiden bara springer iväg och jag väljer att prioritera annat än att häcka på bloggen. Det som händer o fötter just nu är att jag och mitt stora hjärta ska ta nästa steg i livet, om 3 månader ska vi bli föräldrar till våran lilla son som ligger o gottar sig i maggen.

Men det här att det ska vara en dans på rosor och att det ska vara så mysigt att vänta barn är sån jäkla bullshit! Jag kan inte riktigt se tjusningen med att vara gravid? Men blir fet och osmidig, och är konstant trött och förvandlas till den största bitchen i stan!!
Inte nog med det så blir man halvt handikappad när jag knappt klarar av att knyta mina skor, att klippa tånaglarna ska vi inte tala om. Det får jag leja bort till bejbi. Och det äckligaste av allt är när jag sitter ner utan bh så liksom lägger sig pattarna på magen? Nä usch, vidrigt! Nä, jag vill aldrig göra om det här igen.. Inte som det känns just nu alla fall. Men bejbi sa att om jag kan ställa upp och fixa ett barn till efter det här så pröjsar han ett par bröst åt mig..så när jag tänker efter kanske det är värt det ändå?

Idag har jag jobbat extra med företaget och stripat 3 bilar för en kund. Gott med extra kosing, om inte annat nu när alla barnprylar måste införskaffas.

Nu sitter jag i bilen utanför hemmet. Städerskan städar hos oss idag och det känns så konstigt att kliva in hemma när hon är där och städar. Jag menar, när jag ligger i soffan och tittar på tv och käkar praliner så springer hon omkring och städar?#attkännasigöverflödigisittegethem
Helt sjukt!

Inga kommentarer: