måndag 9 februari 2015

Den "där" känslan

Ibland kan jag fundera vad det är som gör att man har sådant driv inom hästsporten? Man sliter i stallet alla veckans dagar, rider i ur o skur, är borta halva natta för att man åker iväg o tränar, går upp mitt i natta för att man ska åka land o rike för att tävla. Listan kan göras lång.. Men allt är såå värt det i slutändan när man får just "den där känslan" i ett ridpass! Den känslan kan man leva på i flera veckor!! Och just den känslan fick jag ikväll när jag tränade för Maria❤️
Ibland kan jag tycka att det är synd att ingen annan än hästmänniskor förstår hur glad och upprymd man blir efter ett lyckat pass?! 

Som när jag låg hemma och var magsjuk över jul så fick jag tvinga upp Andreas att mocka, fixa kraft o hö samt fylla vatten åt Asse. Och kommentaren jag fick var " asså, jag förstår inte hur du kan tycka det här är så roligt?" 
Jag kontrade med att "mocka skit är ett skitjobb, men det är ändå ridningen som är belöningen". 
Nä, han måste skola om sig helt från gymmet till att bli en hästman, köpa en egen häst osv för att förstå tjusningen med det hela. Det är en livsstil helt enkelt, och den livsstilen får jag nog fortsätta ha för mig själv😂

I vilket fall så var Asse dyyyyr idag i mina ögon😍


1 kommentar:

Emily sa...

Ha förtröstan. Robert visste inte vad som var fram och bak på en häst, men helt plötsligt blev han helt frälst. Nu är det jag som får slita honom från datorn på kvällarna och böna och be "Inget mer hästnet ikväll, snäääälla!" Och jag måste vara noga med att låsa in sadeln!